Potrošači imaju pravo na kvalitetan, siguran i ispravan proizvod

Naše ankete su glas javnosti, njihovih stavova, mišljenja i prava

Digitalno informiranje, povezivanje i educiranje potrošača, trgovaca, proizvođača, državnih institucija

Naš najsnažniji komunikacijski dnevni kanal i najbolja potrošačka platforma

Web konferencija

DEKARBONIZACIJA MOTORA I UŠTEDE NA POTROŠNJI GORIVA


PET DOBRIH RAZLOGA ZA PRIJAVU

1 – Konferencija je važna i za potrošače i za stručnu javnost

Konferencija je važna zbog prevencije (smanjivanja) troškova uzrokovanim načinom vožnje, starošću automobila, održavanjem i preventivnim pregledima, čišćenjem motora i eko-testovima  te zbog senzibiliranja javnosti u cilju pravilnog održavanja vozila. Bez obzira da li je u pitanju staro ili novo vozilo.

Do sada su se većinom svi bavili posljedicama, a nitko uzrocima. Mi na ovaj način krećemo od prevencije pa prema tehnici i posljedično, tek ako je potrebno, popravci vozila.

2 – Prevencija budućih problema

Kako voziti, kako ne voziti, kako održavati vozne karakteristike da budu gotovo 100 % ispravni. Sve je to „pokriveno“ zanimljivim prezentacijama stručnjaka, ali dobrom praksom, odnosno iskustvima potrošača i mehaničara.

Naše geslo je: Prvo prevencija pa (ako je potrebno) sanacija.

3 – Nove tehnologije

Očekujemo da će tokom i nakon web konferencije:

a) potrošači, odnosno vlasnici voznih parkova i vozači, između ostalog, saznati kako i zašto pravilno koristiti vozila, kako produžiti trajnost i kvalitetu rada motora;

b) auto-mehaničari i tehnički pregledi upoznati tehnologiju koja smanjuje štetne emisije iz motornih vozila, a bez zamjene pojedinih dijelova vozila, uz komercijalni interes.

c) stvoriti veće povjerenje korisnika vozila (potrošača), smanjiti troškove kod tehničkog pregleda, ali i auto-mehaničarima omogućiti veću zaradu kroz manje rada (prevencija i čišćenje je jednostavnije i manje stresno od zamjene dijelova i za mehaničare, i za vlasnike, i za korisnike vozila).

4 – Povoljna participacija u radu konferencije

Sve pojedinačne i grupne participacije u radu konferencije su – povoljne. Ali, samo ako se prijavite najkasnije do 29. 6. 2021. kroz službeni formular na ovoj stranici. Sve ostale prijave, mimo on-line formulara, neće se prihvaćati.

Eventualna pitanja možete postavljati putem e-maila: virtualna.konferencija@gmail.com najkasnije do 29. 6. 2021. u 17:00 sati.

5. Jednogodišnja podrška

Participacijom u radu konferencije ostvarujete pravo na jednogodišnju besplatnu stručnu podršku Organizatora konferencije. Bez obzira iz koje ste države.Glavni pokrovitelj:


Zlatni pokrovitelj:


Brončani pokrovitelj:


Stručna podrška:


Digitalni pokrovitelj:


Medijski pokrovitelji: